Bagagerumsmatta för Citroen C4 SpaceTourer

  • Högkvalitativ bagagematta för din Citroen C4 SpaceTourer
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för C4 SpaceTourer

C4 SpaceTourer

03/2018 - 2023 | Grand | 5-sitsig

Bagagerumsmatta för C4 SpaceTourer Type 1

C4 SpaceTourer

03/2018 - 2023

Bagagerumsmatta för C4 SpaceTourer Type 1

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Hitta dina skräddarsydda Citroen C4 SpaceTourer bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Citroen C4 SpaceTourer. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Citroen C4 SpaceTourer garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Citroen C4 SpaceTourer bagagerumsmatta

Bilar som din Citroen C4 SpaceTourer har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Citroen C4 SpaceTourer bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Citroen C4 SpaceTourer bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Citroen C4 SpaceTourer nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida