Bagagerumsmatta Citroen C4 Picasso

Hitta dina skräddarsydda Citroen C4 Picasso bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Citroen C4 Picasso. Vi garanterar 100% perfekt passform. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 5-sitsig

Bagagerumsmatta C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018

Bagagerumsmatta C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 5-sitsig

Bagagerumsmatta C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016

Bagagerumsmatta C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2006 - 2013 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta C4 Picasso Type 1

Anpassad Citroen C4 Picasso bagagerumsmatta

Bilar som din Citroen C4 Picasso har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Citroen C4 Picasso bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Beställ en Citroen C4 Picasso bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida