Bagagerumsmatta Citroen C4 Cactus

Hitta dina skräddarsydda Citroen C4 Cactus bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Citroen C4 Cactus perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Citroen C4 Cactus bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

C4 Cactus

04/2018 - 2021

Bagagerumsmatta C4 Cactus Type 2

C4 Cactus

2014 - 04/2018

Bagagerumsmatta C4 Cactus Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Citroen C4 Cactus bagagerumsmatta

Bilar som din Citroen C4 Cactus har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Citroen C4 Cactus bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Citroen C4 Cactus bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Citroen C4 Cactus nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida