Bagagerumsmatta för Citroen C4

  • Högkvalitativ bagagematta för din Citroen C4
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för C4

C4

2022 - 2024 | ë-C4 X

Bagagerumsmatta för C4 ë-C4 X

C4

2022 - 2024 | C4 X

Bagagerumsmatta för C4 C4 X

C4

12/2020 - 2024 | Électrique

Bagagerumsmatta för C4 Type 3

C4

12/2020 - 2024

Bagagerumsmatta för C4 Type 3

C4

2010 - 12/2020

Bagagerumsmatta för C4 Type 2

C4

2004 - 2010

Bagagerumsmatta för C4 Type 1

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Här är en lista över våra Citroen C4 bagagerumsmattor. Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Citroen C4 perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Att välja en Citroen C4 bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Anpassad Citroen C4 bagagerumsmatta

Bilar som din Citroen C4 har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Citroen C4 bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp hem en bagagerumsmatta för din Citroen C4 nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida