Bagagerumsmatta Citroen C3

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Citroen C3? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Citroen C3. Vi garanterar 100% perfekt passform. Att välja en Citroen C3 bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

C3

08/2020 - 2022

Bagagerumsmatta C3 Type 4

C3

12/2016 - 08/2020

Bagagerumsmatta C3 Type 3

C3

2013 - 12/2016

Bagagerumsmatta C3 Type 2 Facelift

C3

2009 - 2013

Bagagerumsmatta C3 Type 2

C3

2002 - 2009

Bagagerumsmatta C3 Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Citroen C3 bagagerumsmatta

Bilar som din Citroen C3 har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Citroen C3 bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Citroen C3 bagagerumsmattor. Beställ en Citroen C3 bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida