Bagagerumsmatta Chrysler PT Cruiser

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Chrysler PT Cruiser? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Chrysler PT Cruiser. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Chrysler PT Cruiser garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

PT Cruiser

2004 - 2006 | Cabriolet

Bagagerumsmatta PT Cruiser Type 1

PT Cruiser

2001 - 2010

Bagagerumsmatta PT Cruiser Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Chrysler PT Cruiser bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Chrysler PT Cruiser inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Chrysler PT Cruiser bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Chrysler PT Cruiser nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida