Bagagerumsmatta Alfa Romeo Giulietta

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Alfa Romeo Giulietta? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Alfa Romeo Giulietta. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Alfa Romeo Giulietta bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Giulietta

2014 - 2021

Bagagerumsmatta Giulietta Type 2

Giulietta

2010 - 2014

Bagagerumsmatta Giulietta Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Alfa Romeo Giulietta bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Alfa Romeo Giulietta inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Alfa Romeo Giulietta bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Alfa Romeo Giulietta bagagerumsmattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Alfa Romeo Giulietta nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida