Bagagerumsmatta Volkswagen Touran

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Volkswagen Touran? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Volkswagen Touran. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Volkswagen Touran bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Touran

2015 - 2021

Volkswagen Touran Type 2

Touran

2006 - 2015

Volkswagen Touran Type 1 Facelift

Touran

2003 - 2006

Volkswagen Touran Type 1

393 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Volkswagen Touran bagagerumsmatta

Bilar som din Volkswagen Touran har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Volkswagen Touran bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Volkswagen Touran bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Volkswagen Touran nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida