Bagagerumsmatta Volkswagen Tiguan

Hitta dina skräddarsydda Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Volkswagen Tiguan perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Tiguan

2021 - 2022 | eHybrid

Bagagerumsmatta Tiguan Type 3

Tiguan

10/2020 - 2022

Bagagerumsmatta Tiguan Type 3

Tiguan

2017 - 2022 | Allspace

Bagagerumsmatta Tiguan Type 2

Tiguan

2016 - 10/2020

Bagagerumsmatta Tiguan Type 2

Tiguan

2007 - 2016 | med värmda säten

Bagagerumsmatta Tiguan Type 1

Tiguan

2007 - 2016 | inga värmda säten

Bagagerumsmatta Tiguan Type 1

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta

Alla bilar från Volkswagen Tiguan har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Volkswagen Tiguan bagagerumsmattor. Välj din Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida