Bagagerumsmatta Volkswagen Tiguan

Hitta dina skräddarsydda Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Volkswagen Tiguan. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Tiguan

10/2020 - 2020

Volkswagen Tiguan Type 3

Tiguan

2017 - 2020 | Allspace

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan

2016 - 10/2020 | Manuell

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan

2007 - 2016 | med värmda säten

Volkswagen Tiguan Type 1

Tiguan

2007 - 2016 | inga värmda säten

Volkswagen Tiguan Type 1

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta

Volkswagen Tiguan bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Volkswagen Tiguan bagagemattor. Beställ en Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida