Bagagerumsmatta Volkswagen Tiguan

Hitta dina skräddarsydda Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Volkswagen Tiguan. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Volkswagen Tiguan garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Tiguan

10/2020 - 2021

Volkswagen Tiguan Type 3

Tiguan

2017 - 2021 | Allspace

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan

2016 - 10/2020

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan

2007 - 2016 | med värmda säten

Volkswagen Tiguan Type 1

Tiguan

2007 - 2016 | inga värmda säten

Volkswagen Tiguan Type 1

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Volkswagen Tiguan inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Volkswagen Tiguan bagagemattor. Beställ en Volkswagen Tiguan bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida