Bagagerumsmatta Volkswagen Polo

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Volkswagen Polo? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Volkswagen Polo perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

Polo AW

10/2017 - 2022

Bagagerumsmatta Polo AW

Polo 6C

2014 - 10/2017

Bagagerumsmatta Polo 6C

Polo 6R

2009 - 2014

Bagagerumsmatta Polo 6R

Polo 9N3

2005 - 2009

Bagagerumsmatta Polo 9N3

Polo 9N

2001 - 2005

Bagagerumsmatta Polo 9N

Polo 6N2

1999 - 2001

Bagagerumsmatta Polo 6N2

Anpassad Volkswagen Polo bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Volkswagen Polo inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Volkswagen Polo bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Volkswagen Polo bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Volkswagen Polo nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida