Bagagerumsmatta Volkswagen Golf 8

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Volkswagen Golf 8? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Volkswagen Golf 8. Vi garanterar 100% perfekt passform. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

Golf 8

12/2020 - 2022 | Sportcombi | eTSI

Bagagerumsmatta Golf 8 Type 1

Golf 8

12/2020 - 2022 | Sportcombi

Bagagerumsmatta Golf 8 Type 1

Golf 8

03/2020 - 2022 | 5 dörrar | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta Golf 8 Type 1

Golf 8

03/2020 - 2022 | 5 dörrar | eTSI

Bagagerumsmatta Golf 8 Type 1

Golf 8

03/2020 - 2022 | 5 dörrar

Bagagerumsmatta Golf 8 Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Volkswagen Golf 8 bagagerumsmatta

Alla bilar från Volkswagen Golf 8 har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Volkswagen Golf 8 bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Volkswagen Golf 8 bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Volkswagen Golf 8 nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida