Bagagerumsmatta för Volkswagen Golf 7

  • Högkvalitativ bagagematta för din Volkswagen Golf 7
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Golf 7

Bagagerumsmatta för

Golf 7

04/2017 - 12/2020 | Sportcombi

Bagagerumsmatta för Golf 7 Type 1 Facelift

Bagagerumsmatta för

Golf 7

04/2017 - 03/2020 | 3/5 dörrar

Bagagerumsmatta för Golf 7 Type 1 Facelift

Bagagerumsmatta för

Golf 7

2013 - 04/2017 | Kombi

Bagagerumsmatta för Golf 7 Type 1

Bagagerumsmatta för

Golf 7

2012 - 04/2017 | 3/5 dörrar

Bagagerumsmatta för Golf 7 Type 1

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassade Volkswagen Golf 7 bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Volkswagen Golf 7 perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Volkswagen Golf 7 garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Volkswagen Golf 7 bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Volkswagen Golf 7 inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Volkswagen Golf 7 bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Volkswagen Golf 7 bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Volkswagen Golf 7 nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida