Bagagerumsmatta Toyota Corolla

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Toyota Corolla? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Toyota Corolla. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Toyota Corolla bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Corolla

03/2019 - 2022 | Sedan

Bagagerumsmatta Corolla Type 6

Corolla

03/2019 - 2022 | Touring Sports

Bagagerumsmatta Corolla Type 6

Corolla

03/2019 - 2022 | Halvkombi

Bagagerumsmatta Corolla Type 6

Corolla

2004 - 2007

Bagagerumsmatta Corolla Type 4

Anpassad Toyota Corolla bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Toyota Corolla inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Toyota Corolla bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Välj din Toyota Corolla bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida