Bagagerumsmatta för Toyota Corolla

  • Högkvalitativ bagagematta för din Toyota Corolla
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Corolla

Corolla

03/2019 - 2024 | Sedan

Bagagerumsmatta för Corolla Type 6

Corolla

03/2019 - 2024 | Touring Sports

Bagagerumsmatta för Corolla Type 6

Corolla

03/2019 - 2024 | Halvkombi

Bagagerumsmatta för Corolla Type 6

Corolla

2004 - 2007

Bagagerumsmatta för Corolla Type 4

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Toyota Corolla? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Toyota Corolla. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Toyota Corolla garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Toyota Corolla bagagerumsmatta

Alla bilar från Toyota Corolla har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Toyota Corolla bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Toyota Corolla bagagerumsmattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Toyota Corolla nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida