Bagagerumsmatta för Toyota Aygo

  • Högkvalitativ bagagematta för din Toyota Aygo
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Aygo

Aygo

2022 - 2024 | Aygo X

Bagagerumsmatta för Aygo Type 5

Aygo

06/2018 - 2024

Bagagerumsmatta för Aygo Type 4

Aygo

2014 - 06/2018

Bagagerumsmatta för Aygo Type 3

Aygo

2009 - 2014

Bagagerumsmatta för Aygo Type 2

Aygo

2005 - 2009

Bagagerumsmatta för Aygo Type 1

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassade Toyota Aygo bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Toyota Aygo. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Att välja en Toyota Aygo bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Anpassad Toyota Aygo bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Toyota Aygo inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Toyota Aygo bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Toyota Aygo bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Toyota Aygo nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida