Bagagerumsmatta Toyota Aygo

Anpassade Toyota Aygo bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Toyota Aygo. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Toyota Aygo garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Aygo

2022 - 2022 | Aygo X

Bagagerumsmatta Aygo Type 5

Aygo

06/2018 - 2022

Bagagerumsmatta Aygo Type 4

Aygo

2014 - 06/2018

Bagagerumsmatta Aygo Type 3

Aygo

2009 - 2014

Bagagerumsmatta Aygo Type 2

Aygo

2005 - 2009

Bagagerumsmatta Aygo Type 1

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Toyota Aygo bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Toyota Aygo inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Toyota Aygo bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Toyota Aygo bagagerumsmattor. Beställ en Toyota Aygo bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida