Bagagerumsmatta Suzuki Ignis

Här är en lista över våra Suzuki Ignis bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Suzuki Ignis. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Suzuki Ignis bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Ignis

05/2020 - 2022 | Allgrip (4x4)

Bagagerumsmatta Ignis Type 5

Ignis

05/2020 - 2022

Bagagerumsmatta Ignis Type 5

Ignis

12/2016 - 05/2020

Bagagerumsmatta Ignis Type 4

Ignis

2003 - 2007

Bagagerumsmatta Ignis Type 3

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Suzuki Ignis bagagerumsmatta

Alla bilar från Suzuki Ignis har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Suzuki Ignis bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp hem en bagagerumsmatta för din Suzuki Ignis nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida