Bagagerumsmatta Nissan Qashqai

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Nissan Qashqai? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Nissan Qashqai perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Nissan Qashqai bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Qashqai

09/2017 - 2021

Nissan Qashqai Type 4

Qashqai

2014 - 09/2017

Nissan Qashqai Type 3

Qashqai

2010 - 2014 | 5-sitsig

Nissan Qashqai Type 2

Qashqai

2007 - 2010 | 5-sitsig

Nissan Qashqai Type 1

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Nissan Qashqai bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Nissan Qashqai inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Nissan Qashqai bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Beställ en Nissan Qashqai bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida