Bagagerumsmatta Nissan Qashqai

Anpassade Nissan Qashqai bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Nissan Qashqai. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Att välja en Nissan Qashqai bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Qashqai

09/2017 - 2020

Nissan Qashqai Type 4

Qashqai

2014 - 09/2017

Nissan Qashqai Type 3

Qashqai

2010 - 2014 | 5-sitsig

Nissan Qashqai Type 2

Qashqai

2007 - 2010 | 5-sitsig

Nissan Qashqai Type 1

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Nissan Qashqai bagagerumsmatta

Bilar som din Nissan Qashqai har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Nissan Qashqai bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Nissan Qashqai bagagemattor. Välj din Nissan Qashqai bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida