Bagagerumsmatta Nissan Qashqai

Anpassade Nissan Qashqai bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Nissan Qashqai. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Nissan Qashqai bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Qashqai

06/2021 - 2022 | J12

Bagagerumsmatta Qashqai Type 5

Qashqai

09/2017 - 06/2021 | J11

Bagagerumsmatta Qashqai Type 4

Qashqai

2014 - 09/2017 | J11

Bagagerumsmatta Qashqai Type 3

Qashqai

2010 - 2014 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Qashqai Type 2

Qashqai

2007 - 2010 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Qashqai Type 1

Anpassad Nissan Qashqai bagagerumsmatta

Bilar som din Nissan Qashqai har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Nissan Qashqai bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp hem en bagagerumsmatta för din Nissan Qashqai nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida