Bagagerumsmatta Mitsubishi Colt

Anpassade Mitsubishi Colt bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Mitsubishi Colt. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mitsubishi Colt garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Colt

2008 - 2012 | Inga värmda säten

Bagagerumsmatta Colt Type 4

Colt

2008 - 2012 | Värmda säten

Bagagerumsmatta Colt Type 4

Colt

2004 - 2008 | 3 dörrar

Bagagerumsmatta Colt Type 3

Anpassad Mitsubishi Colt bagagerumsmatta

Bilar som din Mitsubishi Colt har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Mitsubishi Colt bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Mitsubishi Colt bagagerumsmattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Mitsubishi Colt nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida