Bagagerumsmatta Mini Cooper / One

Här är en lista över våra Mini Cooper / One bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Mini Cooper / One. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mini Cooper / One garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Cooper / One

2020 - 2022 | Electric

Bagagerumsmatta Cooper / One Electric

Cooper / One F55

2015 - 2022 | 5-deurs

Bagagerumsmatta Cooper / One F55

Cooper / One F56

2014 - 2022 | 3 dörrar

Bagagerumsmatta Cooper / One F56

Cooper / One R56

2007 - 2014

Bagagerumsmatta Cooper / One R56

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Mini Cooper / One bagagerumsmatta

Mini Cooper / One bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Mini Cooper / One bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Mini Cooper / One bagagemattor. Välj din Mini Cooper / One bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida