Bagagerumsmatta för Mini Cooper / One

  • Högkvalitativ bagagematta för din Mini Cooper / One
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Cooper / One

Cooper / One

2020 - 2023 | Electric

Bagagerumsmatta för Cooper / One Electric

Cooper / One F55

2015 - 2023 | 5-deurs

Bagagerumsmatta för Cooper / One F55

Cooper / One F56

2014 - 2023 | 3 dörrar

Bagagerumsmatta för Cooper / One F56

Cooper / One R56

2007 - 2014

Bagagerumsmatta för Cooper / One R56

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Mini Cooper / One? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Mini Cooper / One perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Mini Cooper / One bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Anpassad Mini Cooper / One bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Mini Cooper / One inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mini Cooper / One bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Mini Cooper / One bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Mini Cooper / One nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida