Bagagerumsmatta Mini Cabrio

Hitta dina skräddarsydda Mini Cabrio bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Mini Cabrio. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mini Cabrio garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Cabrio F57

03/2016 - 2022 | Cabriolet

Bagagerumsmatta Cabrio F57

Cabrio R57

04/2009 - 03/2016 | Cabriolet

Bagagerumsmatta Cabrio R57

Cabrio R52

2004 - 04/2009 | Cabriolet

Bagagerumsmatta Cabrio R52

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Mini Cabrio bagagerumsmatta

Mini Cabrio bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mini Cabrio bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Beställ en Mini Cabrio bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida