Bagagerumsmatta för Mini Cabrio

  • Högkvalitativ bagagematta för din Mini Cabrio
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Cabrio

Cabrio F57

03/2016 - 2023 | Cabriolet

Bagagerumsmatta för Cabrio F57

Cabrio R57

04/2009 - 03/2016 | Cabriolet

Bagagerumsmatta för Cabrio R57

Cabrio R52

2004 - 04/2009 | Cabriolet

Bagagerumsmatta för Cabrio R52

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Mini Cabrio? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Mini Cabrio. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Mini Cabrio bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Anpassad Mini Cabrio bagagerumsmatta

Bilar som din Mini Cabrio har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mini Cabrio bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Mini Cabrio nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida