Bagagerumsmatta Mini Cabrio

Här är en lista över våra Mini Cabrio bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Mini Cabrio. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mini Cabrio garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Cabrio F57

03/2016 - 2022 | Cabriolet

Bagagerumsmatta Cabrio F57

Cabrio R57

04/2009 - 03/2016 | Cabriolet

Bagagerumsmatta Cabrio R57

Cabrio R52

2004 - 04/2009 | Cabriolet

Bagagerumsmatta Cabrio R52

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Mini Cabrio bagagerumsmatta

Alla bilar från Mini Cabrio har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Mini Cabrio bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Mini Cabrio bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Mini Cabrio nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida