Artboard Created with Sketch.

Skydd för Bagageutrymmet i Golf 7

Letar du efter skydd för bagageutrymmet i din VW Golf 7? Det fixar vi. VW Golf 7 är den sjunde versionen av en av de mest betrodda bilarna i världen.

 

 

Skydd för Bagageutrymmet i Golf 7

Volkswagen Golf har funnits på marknaden sedan 1974 och har varat i generationer. Alla känner någon som kör en golf. Ett sådant pålitligt fordon förtjänar det bästa skyddet under alla omständigheter.

De har nyligen återfått popularitet tack vare sitt snygga utseende och den attraktiva interiören. Tyvärr har de, som de flesta bilar, inte lagt mycket uppmärksamhet på bilmattorna och det finns ingen sorts skydd för bilens bagageutrymme som erbjuds av Volkswagen.

Av just den här anledningen skapar vi här på bilmattor.com bagagemattor som passar som handsken i din Golf 7.

Vi tillverkar även bagagemattor för ett gäng andra bilar förutom VW Golf. Alla våra bagagemattor har mått tagna direkt från återförsäljaren. På så vis säkerställer vi en perfekt passform.

Utmärkt betyg!

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

9 / 10

Bagagematta i Gummi

Förutom de många olika typer av bilmattor som vi säljer för VW, erbjuder vi också bagagemattor i gummi som är tillverkade med exakt mått från Golf 7 (och även Golf 7-varianter).

Våra bagagemattor är tillverkade av hållbart gummi, har en upphöjd kant och är extremt halkskyddade tack vare undersidan av mattorna.

Bagagematta i Tyg

Vi erbjuder inte bara bagagemattor i gummi, utan har också ett urval av tygmattor. Våra bagagemattor tillverkas endast med de mest hållbara materialen. Mattan är lämplig för tung användning, vilket betyder att den har en lång livslängd. Du behöver inte oroa dig för slitage under de första åren.

Beställ din bagagematta för din Golf 7 direkt här >>

Stäng

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida