Artboard Created with Sketch.

Köpa mattor online eller gå till en butik?

Letar du efter en uppsättning bilmattor? Så vad är nästa steg? Ska du leta efter mattorna online eller föredrar du att gå till en fysisk butik? Förutom det faktum att det finns få butiker som faktiskt säljer bilmattor är kvaliteten på mattorna mindre än önskvärd och de erbjuder ofta bara universella bilmattor som inte passar bra i din bil. Vilket är synd, om du bestämmer dig för att köpa en uppsättning mattor vill du såklart att de ska passa bra och klara sig flera år?

 

Tyvärr finns det en enorm skillnad i kvalitet mellan olika bilmattor som erbjuds både i butiker och online. Det är inte många som kan upptäcka denna skillnad och det är synd. Kan du säga mig vem som vill ha en uppsättning bilmattor som visar slitage efter bara en kort tid? Precis, ingen alls.

Nackdelarna med billiga bilmattor av ofta lägre kvalitet kan till och med vara farliga:

  • Bilmattorna kommer att röra sig och vikas upp i kanterna. Om mattorna på förarsidan kommer under pedalerna kan detta leda till extremt farliga situationer.
  • Vissa billigare alternativ är också mycket svårare att rengöra. Detta beror på att mycket billigare material används för att tillverka dessa bilmattor.
  • Utseendet på dessa billigare mattor är också betydligt mindre attraktivt.

Här på Bilmattor.com ser vi till att alla våra mattor är tillverkade med största omsorg och hålls till högsta kvalitetskrav. Det är därför vi erbjuder en garanti på alla våra set, oavsett om du köper det dyraste eller billigaste.

Bilmattor.com är därför det bästa stället att köpa bilmattor. På vår webbplats kan du hitta perfekt passform för 2500 olika märken och modeller. Med hjälp av navigationen högst upp på sidan hittar du snabbt rätt set för din bil. Var uppmärksam: På Bilmattor.com beställer du en komplett uppsättning med alla mattor, för fram- och baksäten. Priset är därför för en hel uppsättning och inte per matta. Förutom bilmattor erbjuder vi även bagagerumsmatta, dessa kan lätt hittas genom att klicka på "bagagemattor" högst upp på webbplatsen.

Skräddarsydda Bilmattor

Vi har inga mattor på lager, så var och en är specialtillverkad för dig. Det betyder att du kan välja vilket material du vill ha. På detta sätt kan du välja vilken matta, kant och färg du vill ha. Visste du att våra mattor passar din bil sömlöst? Och passformen är ännu bättre än originalen som medföljer din bil.

Tillverkning av mattorna

Alla mattor görs efter mått av en av våra anställda. Mattorna mäts med laserteknik, vilket innebär att det inte finns något utrymme för fel. När vi har fått din beställning skärs mattorna först med en speciell skärmaskin. Detta garanterar en perfekt finish. Efter det monteras de för hand. Detta är bättre än att använda en maskin eftersom kanterna håller sig bättre under en längre tid. Har du valt hälskydd, logotyp eller text? Dessa läggs till vid denna del av processen. I det sista steget utrustas mattorna, i förekommande fall, med de ursprungliga fästmaterialen som ska hålla mattorna på plats. När detta är gjort packas mattorna i en låda och kommer att levereras till dig så snart som möjligt.

Beställning är enkel och kan göras på bara några minuter. Du kan betala med iDeal, kreditkort, PayPal eller genom att lägga kostnaden på ditt konto. Leveranstiden är cirka 4 dagar. Detta beror på att mattorna är speciellt gjorda för dig. Vi inser att du kanske är van vid snabbare leveranstider på nätet, men det tar lite längre tid att tillverka mattor.

Så sluta tveka och beställ dina mattor online med den lättanvända rullgardinsmenyn!

Utmärkt betyg!

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

9 / 10

Stäng

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida