Från vår egen fabrik

Alla Bilmattor.com produkter tillverkas internt, med största passion och uppmärksamhet på dina önskemål. Hos oss kan du alltid vara säker på att få en högkvalitativ anpassad produkt!

Under de första åren köpte vi våra bilmattor från en extern leverantör. Vi beslutade att ta full kontroll över hela bilmatteproduktionen i 2013. Detta har många fördelar; till att börja med, genom att göra detta kan vi leverera kundanpassade produkter. Vill du ha en bilmatta i en specifik färg, med sömmar i en annan färg? Och kanske med en logotyp / text i ett valfritt teckensnitt? Vad som helst är möjligt! Detta hjälper oss också att snabbt ta itu med och lösa eventuella problem. På så sätt har vi 100% kontroll över alla aspekter av produktionsprocessen

Produktionsprocess
Så snart vi har fått en beställning börjar vi omedelbart arbeta med den. Vi organiserar först beställningarna utifrån materialet, så att vi kan arbeta så effektivt som möjligt. Vi placerar en rulle med önskat material på vår ZÜND skärmaskin och beskär dina bilmattor till millimeteren. Vi binder sedan kanterna på mattorna med antingen vävt eller imiterat läder (med sömmar i en färg du valt). Om du vill kan vi också sätta en text/logotyp på bilmattorna, självklart görs detta i en färg och ett typsnitt som du väljer. Slutligen utrustas bilmattorna med korrekt fixeringssystem.

Utskick
Så fort dina bilmattor är färdiga skickas de till dig i en attraktiv låda. Eftersom vi hanterar allt själva är vi inte beroende av externa leverantörer och kan garantera dig en kort leveranstid. 

 

Artboard Created with Sketch.

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida