Header afbeelding

Tesla Model 3 tillbehör? Alla populära på ett ställe.

Letar du efter tillbehör till Tesla Model 3? Nedan hittar du alla de mest populära tillbehören till Model 3. När jag skriver detta har Model 3 inte blivit tillgänglig i Sverige särskilt länge, och ändå finns det ett imponerande antal "eftermarknads"-tillbehör som erbjuds. Många människor vill komplettera utseendet på sin helt nya Model 3 med en mängd olika tillbehör.

Vi pratar mest om tillbehör som: organisatör för huvudkonsolen och handskfacket, skärmskydd och bilmattor

Tesla Model 3 bilmattor

Våra bilmattor och bagagemattor är ett särskilt vackert tillbehör för din Model 3. Tusentals Tesla Model 3-ägare har kollat in vår webbshop.

Vi har fått höra att Tesla inte har lagt mycket uppmärksamhet på mattorna för Model 3.

"Originalmattorna är tunna och glider runt" är ett vanligt skäl som ges när vi frågade varför Tesla-ägare köper nya bilmattor.

Vi har mattor i tyg och även gummimattor med "100% perfekt passform" för din Tesla. Ett perfekt tillägg för vintern.

Beställ dina Tesla Model 3 bilmattor här >>

Tesla Model 3 Frunk-matta

Förutom bilmattor och bagagemattor för Tesla Model 3 har vi också en så kallad frunk-matta tillgänglig.

Denna frunk-matta gör oss särskilt unika. Många av våra konkurrenter erbjuder bara bilmattor, och ibland bagagemattor, men frunk-mattor erbjuds nästan aldrig.

Beställ din bagagematta och en frunk-matta här >>

Andra populära tillbehör

En ny uppsättning bilmattor är en av de mest köpta tillbehören för Teslas förare. Men vad är några andra populära Model 3-tillbehör? Nedan hittar du dem alla i en lista.

Skärmskydd Model 3

För att hålla jätteskärmen mitt på instrumentpanelen säker är ett skärmskydd ett måste. Ett skärmskydd sitter platt ovanpå glaset och märks knappt. Det rengörs också enkelt med en fuktig trasa, något du skulle behöva vara försiktig med på den faktiska skärmen.

Skillnaden mellan priset på ett skärmskydd och priset på den faktiska skärmen är häpnadsväckande. Ge hjärnan i din bil det skydd den förtjänar. På den här webbplatsen kan du läsa allt om skärmskydd och vad du bör uppmärksamma när du köper dem.

Tesla Model 3 wrap för huvudkonsol

Den ursprungliga huvudkonsolen i Tesla Model 3 täcks vanligtvis av en blank lack. Men detta gör det mycket uppenbart att den är tillverkad av plast. Av denna anledning väljer många Tesla-ägare att ge huvudkonsolen ett lager wrap. Genom att göra detta får din konsol en matt och lyxigare look.

Denna finish, "pianolack" som vissa säger, är mycket sårbar för smuts. Handavtryck är omedelbart synliga och fingeravtryck är ännu värre. Ett lager wrap är ett idealiskt sätt att designa din Tesla exakt som du vill ha den. Många har till och med sina instrumentpaneler i wrap. Är du inte särskilt händig? Då rekommenderar jag att någon annan gör detta åt dig.

Tesla Model 3 Ingångssteg

Vid sidan av skärmskydd och wrap för konsol väljer många att skydda de kromade entréstegen med ett anpassat klistermärke. Klistermärkena är lätta att applicera och skyddar kromstegen mot repor.

Trådlös telefonladdare för Model 3

Följande tillbehör erbjuds av Tesla. Vi pratar om deras "Model 3 Wireless Phone Charger." Denna trådlösa laddare passar perfekt i Model 3. Med den trådlösa telefonladdaren kan du ladda två telefoner samtidigt utan sladdar.

Dessutom fungerar den trådlösa laddaren med alla telefoner som använder Qi-teknik. Alla iPhones, alla Samsung Galaxies, S7 och Google Pixel 3. Om du köper direkt från Tesla får du gräva djupt i plånboken, den trådlösa telefonladdaren kostar dig 125 dollar. Liknande laddare är mycket billigare men kvaliteten är inte lika bra.

Tesla Model 3 organisatör för huvudkonsol

En snygg, organiserad konsol är ett måste för de flesta Testla-förare. Tack vare de multifunktionella organisatörerna kommer din konsol att hålla sig snygg.

Vi har också ett urval av organisatörer för instrumentpanelen.

Tesla är en extremt snygg bil och organisatörerna kommer att ge det intrycket ner till instrumentpanelen och huvudkonsolen.

Tesla Model 3 takräcken

Ska du på semester och behöver lite extra utrymme för ditt bagage? Takräcken är det första tankarna går till. De ingår inte i standardleveransen av Model 3, därför är de så populära i listan över Tesla-tillbehör.

Det mest märkbara tillbehöret?

En amerikansk kvinna hade RFID-chippet från sitt Tesla Keycard inplanterat i armen. Ett tillbehör som hindrar dig från att någonsin behöva tänka på dina nycklar.

Vad är det mest populära Model 3 tillbehöret?

Så vad är det mest populära tillbehöret för Tesla Model 3? Vad som är mest populärt är annorlunda för alla Tesla Model 3-ägare.

En kanske satsar på nya bilmattor och gummimattor medan en annan kan börja med att ge konsolen en wrap. Oavsett vilket tillbehör som är viktigt för dig är en sak säker, Tesla Model 3 har en hel marknad byggd runt sig.

Artboard Created with Sketch.

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida