Header afbeelding

Gör din Peugeot 107 din egen med dessa tillbehör!

Peugeot 107 tillbehör kan göra din bil till ett unikt exemplar. Denna Peugeot-modell är faktiskt en ganska bar stadsbil. Modellen tillverkades först i Frankrike 2005 och är ett samarbete mellan PSA Peugeot, Citroën och Toyota. 107 är den första generationen som några år senare blev Peugeot 108, den andra generationen. Bilen finns med 3 eller 5 dörrar, så den kan också ses som en liten familjebil. 

Peugeot 107 tillbehör

Peugeot 107 har ett antal olika personliga egenskaper, men du kan alltid anpassa din bil genom att lägga till tillbehör. Det finns många tillbehör till Peugeot 107. Det kan vara klistermärken, solskydd eller till och med bilmattor med en viss logotyp. 

Tillbehören bör se till att du känner igen din bil bland tusentals andra. Till och med om du har en standardfärg kan du skilja den från andra modeller. Detta kommer att göra din bil mer värdefull för dig själv utan att behöva spendera en massa pengar på den. 

De mest populära Peugeot 107-tillbehören är skräddarsydda bilmattor. Dessa bilmattor kan tillverkas på ett vanligt sätt, men kan också innehålla en personlig text, en bild eller olika sömmar. Detta gör att du kan bestämma hur insidan av din bil kommer att se ut. 

Peugeot 107 bilmattor

Bilmattor som passar perfekt kan inte röra sig, vilket innebär att ingen smuts kan komma under dem. Bilmattor som håller sig på plats är också mycket säkrare. 

Bilmattorna är tillverkade av olika material. Ditt första val skulle kunna vara nålfilt. Denna matta är minst uttrycklig när det gäller utseende men erbjuder mycket stabilitet. Det blir knappast slitage på mattorna, även med regelbunden användning. 

Om du bryr dig om utseendet och vill ha det vackert är velourmattorna förmodligen en bättre lösning. Dessa är gjorda av klippt matta och det finns också en lyxversion tillgänglig. Under de regniga årstiderna är gummibilmattor ett bättre alternativ. 

Beställ dina Peugeot 107 bilmattor här >>

Anpassa dina Peugeot 107 bilmattor

Även om huvudmålet med bilmattor är funktionalitet kan de också användas för att visa din personlighet. Detta kan göras genom bilmattor med en logotyp eller mattor med en kant eller söm i din favoritfärg. 

Du väljer själv din mattas stil genom att till exempel välja ett visst teckensnitt eller ändra färgen. Detta gör att du kan skapa en matta som passar dig och stjäla showen för alla som kommer i din bil. 

Bilmattorna med logotyp är också skräddarsydda. Så snart du har skickat in din design kommer vi att arbeta med att lägga din logotyp och text på mattan. Vi använder bara de bästa materialen för logotyper och text och garanterar att de kommer att hålla sig fint på plats. 

Vi kan också ändra färger på kanterna eller sömmarna. Även i detta fall är mattorna noga arbetade med så att du kan njuta av dem i många år framöver, samtidigt som du vet att din bil är väl skyddad i alla situationer. 

Peugeot 107 gummibilmattor och bagagerumsmattor

Dina bilmattor behöver inte alltid tillverkas av matta. Det finns också en gummiversion av Peugeot 107 bilmattor. Dessa gummimattor är skräddarsydda för att säkerställa att de alltid passar perfekt. Gummiversionen är särskilt för de kalla och regniga perioderna av året. 

På hösten och vintern kommer du ofta placera våta föremål i bilens bagageutrymme. Vår bagagematta av gummi är perfekt för dessa artiklar. Är din bagagematta smutsig, på grund av smutsiga promenadskor kanske? De kan enkelt rengöras med en våt trasa. 

Med hjälp av menyn nedan kan du enkelt beställa din bilmatta eller bagagematta för Peugeot 107. 

Artboard Created with Sketch.

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida