Bilmattor för Chevrolet Captiva

  • Perfekt passande bilmattor för din Chevrolet Captiva
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Captiva

Captiva

2013 - 2015

Bilmattor för Chevrolet Captiva Type 4

Captiva

2011 - 2013

Bilmattor för Chevrolet Captiva Type 3

Captiva

2006 - 2011 | 7-zits

Bilmattor för Chevrolet Captiva Type 2

Captiva

2006 - 2011 | 5-sitsig

Bilmattor för Chevrolet Captiva Type 2

Captiva

2006 - 2011 | 7 sitsig

Bilmattor för Chevrolet Captiva Type 1

Captiva

2006 - 2011 | 5-sitsig

Bilmattor för Chevrolet Captiva Type 1

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Letar du efter nya bilmattor för din Chevrolet Captiva. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Chevrolet Captiva. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Chevrolet Captiva med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Chevrolet Captiva bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Chevrolet Captiva bilmattor. Basic bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Chevrolet Captiva. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Chevrolet Captiva.

Anpassade Chevrolet Captiva tygmattor eller gummimattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Chevrolet Captiva. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Chevrolet Captiva!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida