Bilmattor för Volkswagen Crafter

  • Perfekt passande bilmattor för din Volkswagen Crafter
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Crafter

Bilmattor för

Crafter

03/2017 - 2023 | Två säten fram | Med extra värme i golvet

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 2

Bilmattor för

Crafter

03/2017 - 2023 | Två säten fram | Utan tillagd värme i golvet

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 2

Bilmattor för

Crafter

03/2017 - 2023 | Tre säten fram

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 2

Bilmattor för

Crafter

2006 - 03/2017 | Husbil

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 1

Bilmattor för

Crafter

2006 - 03/2017 | Två säten fram

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 1

Bilmattor för

Crafter

2006 - 03/2017 | Tre säten fram

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 1

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Volkswagen Crafter. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Volkswagen Crafter. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Om du beställer nya mattor till din Volkswagen Crafter kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Volkswagen Crafter bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Volkswagen Crafter bilmattor. Basic bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Volkswagen Crafter. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Volkswagen Crafter.

Anpassade Volkswagen Crafter tygmattor eller gummimattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Volkswagen Crafter. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Volkswagen Crafter!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida