Bilmattor för Volkswagen Crafter

  • Perfekt passande bilmattor för din Volkswagen Crafter
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Crafter

Bilmattor för

Crafter

03/2017 - 2024 | Två säten fram | Med extra värme i golvet

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 2

Bilmattor för

Crafter

03/2017 - 2024 | Två säten fram | Utan tillagd värme i golvet

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 2

Bilmattor för

Crafter

03/2017 - 2024 | Tre säten fram

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 2

Bilmattor för

Crafter

2006 - 03/2017 | Husbil

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 1

Bilmattor för

Crafter

2006 - 03/2017 | Två säten fram

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 1

Bilmattor för

Crafter

2006 - 03/2017 | Tre säten fram

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 1

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Letar du efter nya bilmattor för din Volkswagen Crafter. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Volkswagen Crafter. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Volkswagen Crafter med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Volkswagen Crafter bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Volkswagen Crafter bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Basic mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Volkswagen Crafter. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Premium det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Volkswagen Crafter perfekt.

Anpassade Volkswagen Crafter tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Volkswagen Crafter bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Volkswagen Crafter!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida