Bilmattor för Volkswagen Crafter

  • Perfekt passande bilmattor för din Volkswagen Crafter
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Crafter

Bilmattor för

Crafter

03/2017 - 2023 | Två säten fram | Med extra värme i golvet

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 2

Bilmattor för

Crafter

03/2017 - 2023 | Två säten fram | Utan tillagd värme i golvet

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 2

Bilmattor för

Crafter

03/2017 - 2023 | Tre säten fram

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 2

Bilmattor för

Crafter

2006 - 03/2017 | Husbil

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 1

Bilmattor för

Crafter

2006 - 03/2017 | Två säten fram

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 1

Bilmattor för

Crafter

2006 - 03/2017 | Tre säten fram

Bilmattor för Volkswagen Crafter Type 1

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Volkswagen Crafter. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Volkswagen Crafter. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Om du beställer nya mattor till din Volkswagen Crafter kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Volkswagen Crafter bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Volkswagen Crafter bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. Bilmattor av Comfort och Luxury är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Volkswagen Crafter. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Volkswagen Crafter perfekt.

Anpassade Volkswagen Crafter tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Volkswagen Crafter bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Volkswagen Crafter korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida