Bilmattor Volkswagen Crafter

Perfekt passande bilmattor för din Volkswagen Crafter. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Volkswagen Crafter. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Volkswagen Crafter med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Crafter

03/2017 - 2022 | Två säten fram | Med extra värme i golvet

Bilmattor Volkswagen Crafter Type 2

Crafter

03/2017 - 2022 | Två säten fram | Utan tillagd värme i golvet

Bilmattor Volkswagen Crafter Type 2

Crafter

03/2017 - 2022 | Tre säten fram

Bilmattor Volkswagen Crafter Type 2

Crafter

2006 - 03/2017 | Husbil

Bilmattor Volkswagen Crafter Type 1

Crafter

2006 - 03/2017 | Två säten fram

Bilmattor Volkswagen Crafter Type 1

Crafter

2006 - 03/2017 | Tre säten fram

Bilmattor Volkswagen Crafter Type 1

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Volkswagen Crafter bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Volkswagen Crafter bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Fiberbundna mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Velour eller Lyx-Velour. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Volkswagen Crafter. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Saxony det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Volkswagen Crafter perfekt.

Anpassade Volkswagen Crafter bilmattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Volkswagen Crafter. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Volkswagen Crafter!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida