Bilmattor Volkswagen Crafter

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Volkswagen Crafter. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Volkswagen Crafter. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Om du beställer nya mattor till din Volkswagen Crafter kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Crafter

03/2017 - 2022 | Två säten fram | Med extra värme i golvet

Volkswagen Crafter Type 2

Crafter

03/2017 - 2022 | Två säten fram | Utan tillagd värme i golvet

Volkswagen Crafter Type 2

Crafter

03/2017 - 2022 | Tre säten fram

Volkswagen Crafter Type 2

Crafter

2006 - 03/2017 | Husbil

Volkswagen Crafter Type 1

Crafter

2006 - 03/2017 | Två säten fram

Volkswagen Crafter Type 1

Crafter

2006 - 03/2017 | Tre säten fram

Volkswagen Crafter Type 1

491 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Volkswagen Crafter bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Volkswagen Crafter bilmattor. Fiberbundna bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Velour eller Lyx-Velour. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Volkswagen Crafter. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Volkswagen Crafter.

Anpassade Volkswagen Crafter bilmattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Volkswagen Crafter. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Volkswagen Crafter korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida