Bilmattor för Renault Clio

  • Perfekt passande bilmattor för din Renault Clio
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Clio

Clio 5

2020 - 2024 | E-Tech Hybrid

Bilmattor för Renault Clio Type 6

Clio 5

06/2019 - 2024 | Bi-Fuel (LPG)

Bilmattor för Renault Clio Type 6

Clio 5

06/2019 - 2024

Bilmattor för Renault Clio Type 6

Clio 4

2016 - 2019 | Sportkombi

Bilmattor för Renault Clio Type 5

Clio 4

2016 - 06/2019 | 3/5 dörrar

Bilmattor för Renault Clio Type 5

Clio 4

2012 - 2016 | Sportkombi

Bilmattor för Renault Clio Type 4

Clio 4

2012 - 2016 | 3/5 dörrar

Bilmattor för Renault Clio Type 4

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Clio 3

2005 - 2012 | Sportkombi

Bilmattor för Renault Clio Type 3

Clio 3

2005 - 2012 | 3/5 dörrar

Bilmattor för Renault Clio Type 3

Clio 2

1998 - 2005

Bilmattor för Renault Clio Type 2

Clio 1

1990 - 1998

Bilmattor för Renault Clio Type 1

Letar du efter nya bilmattor för din Renault Clio. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Renault Clio. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Om du beställer nya mattor till din Renault Clio kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Renault Clio bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Renault Clio bilmattor. Basic bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Comfort och Luxury. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Renault Clio. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Renault Clio.

Anpassade Renault Clio tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Renault Clio bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Renault Clio!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida