Bilmattor för Renault Clio

  • Perfekt passande bilmattor för din Renault Clio
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Clio

Clio 5

2020 - 2023 | E-Tech Hybrid

Bilmattor för Renault Clio Type 6

Clio 5

06/2019 - 2023 | Bi-Fuel (LPG)

Bilmattor för Renault Clio Type 6

Clio 5

06/2019 - 2023

Bilmattor för Renault Clio Type 6

Clio 4

2016 - 2019 | Sportkombi

Bilmattor för Renault Clio Type 5

Clio 4

2016 - 06/2019 | 3/5 dörrar

Bilmattor för Renault Clio Type 5

Clio 4

2012 - 2016 | Sportkombi

Bilmattor för Renault Clio Type 4

Clio 4

2012 - 2016 | 3/5 dörrar

Bilmattor för Renault Clio Type 4

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Clio 3

2005 - 2012 | Sportkombi

Bilmattor för Renault Clio Type 3

Clio 3

2005 - 2012 | 3/5 dörrar

Bilmattor för Renault Clio Type 3

Clio 2

1998 - 2005

Bilmattor för Renault Clio Type 2

Clio 1

1990 - 1998

Bilmattor för Renault Clio Type 1

Perfekt passande bilmattor för din Renault Clio. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Renault Clio. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Genom att välja Renault Clio bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Renault Clio bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Renault Clio bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. Bilmattor av Comfort och Luxury är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Renault Clio. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Premium det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Renault Clio perfekt.

Anpassade Renault Clio tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Renault Clio bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Renault Clio korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida