Bilmattor Renault Clio

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Renault Clio. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Renault Clio. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Renault Clio med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Clio

06/2019 - 2020 | 5-deurs

Renault Clio Type 6

Clio

2016 - 2020 | Sportkombi

Renault Clio Type 5

Clio

2016 - 06/2019 | 3/5 dörrar

Renault Clio Type 5

Clio

2012 - 2016 | Sportkombi

Renault Clio Type 4

Clio

2012 - 2016 | 3/5 dörrar

Renault Clio Type 4

Clio

2005 - 2012 | Sportkombi

Renault Clio Type 3

Clio

2005 - 2012 | 3/5 dörrar

Renault Clio Type 3

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Clio

1998 - 2005

Renault Clio Type 2

Clio

1990 - 1998

Renault Clio Type 1

Renault Clio bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Renault Clio bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Fiberbundna mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Renault Clio. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Renault Clio.

Anpassade Renault Clio bilmattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Renault Clio. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Renault Clio korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du personlig rådgivning?

Tel: +46 108886326 Mån/Ons/Fre: 09:30-12:30 & 13:00-14:30 (Telefonsupport på engelska) kundtjänst

Chatta med oss Använd vår live chatt. Klicka här

Mejl På vardagar får du ett svar inom 48 timmar. Skicka din fråga till service@bilmattor.com