Bilmattor Renault Clio

Perfekt passande bilmattor för din Renault Clio. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Renault Clio. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Om du beställer nya mattor till din Renault Clio kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Bilmattor Clio 5

2020 - 2022 | E-Tech Hybrid

Bilmattor Renault Clio Type 6

Bilmattor Clio 5

06/2019 - 2022 | Bi-Fuel (LPG)

Bilmattor Renault Clio Type 6

Bilmattor Clio 5

06/2019 - 2022

Bilmattor Renault Clio Type 6

Bilmattor Clio 4

2016 - 2019 | Sportkombi

Bilmattor Renault Clio Type 5

Bilmattor Clio 4

2016 - 06/2019 | 3/5 dörrar

Bilmattor Renault Clio Type 5

Bilmattor Clio 4

2012 - 2016 | Sportkombi

Bilmattor Renault Clio Type 4

Bilmattor Clio 4

2012 - 2016 | 3/5 dörrar

Bilmattor Renault Clio Type 4

585 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Bilmattor Clio 3

2005 - 2012 | Sportkombi

Bilmattor Renault Clio Type 3

Bilmattor Clio 3

2005 - 2012 | 3/5 dörrar

Bilmattor Renault Clio Type 3

Bilmattor Clio 2

1998 - 2005

Bilmattor Renault Clio Type 2

Bilmattor Clio 1

1990 - 1998

Bilmattor Renault Clio Type 1

Renault Clio bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Renault Clio bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. Bilmattor av Velour och Lyx-Velour är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Renault Clio. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Renault Clio perfekt.

Anpassade Renault Clio bilmattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Renault Clio. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Renault Clio!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida