Bilmattor Renault Clio

Perfekt passande bilmattor för din Renault Clio. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Renault Clio. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Genom att välja Renault Clio bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Clio

2020 - 2021 | E-Tech Hybrid

Renault Clio Type 6

Clio

06/2019 - 2021

Renault Clio Type 6

Clio

2016 - 2019 | Sportkombi

Renault Clio Type 5

Clio

2016 - 06/2019 | 3/5 dörrar

Renault Clio Type 5

Clio

2012 - 2016 | Sportkombi

Renault Clio Type 4

Clio

2012 - 2016 | 3/5 dörrar

Renault Clio Type 4

Clio

2005 - 2012 | Sportkombi

Renault Clio Type 3

170 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Clio

2005 - 2012 | 3/5 dörrar

Renault Clio Type 3

Clio

1998 - 2005

Renault Clio Type 2

Clio

1990 - 1998

Renault Clio Type 1

Renault Clio bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Renault Clio bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. Bilmattor av Velour och Lyx-Velour är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Renault Clio. Våra bilmattor av Saxony är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Renault Clio.

Anpassade Renault Clio bilmattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Renault Clio. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Renault Clio korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida