Bilmattor Opel Mokka

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Opel Mokka. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Opel Mokka. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Om du beställer nya mattor till din Opel Mokka kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Mokka

01/2021 - 2021 | Mokka-e

Opel Mokka Type 3

Mokka

01/2021 - 2021

Opel Mokka Type 3

Mokka Mokka X

2016 - 01/2021 | Automatisk

Opel Mokka Type 2

Mokka Mokka X

2016 - 01/2021 | Manuell

Opel Mokka Type 2

Mokka

2012 - 2016 | Automatisk

Opel Mokka Type 1

Mokka

2012 - 2016 | Manuell

Opel Mokka Type 1

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Opel Mokka bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Opel Mokka bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. Bilmattor av Velour och Lyx-Velour är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Opel Mokka. Våra bilmattor av Saxony är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Opel Mokka.

Anpassade Opel Mokka bilmattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Opel Mokka. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Opel Mokka!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida