Bilmattor Opel Insignia

Perfekt passande bilmattor för din Opel Insignia. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Opel Insignia. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Genom att välja Opel Insignia bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Insignia

10/2020 - 2021 | Sports Tourer

Opel Insignia Type 4

Insignia

10/2020 - 2021 | Grand Sport

Opel Insignia Type 4

Insignia

04/2017 - 10/2020 | Sports Tourer

Opel Insignia Type 3

Insignia

06/2017 - 10/2020 | Grand Sport

Opel Insignia Type 3

Insignia

2013 - 06/2017 | Kombi

Opel Insignia Type 2

Insignia

2013 - 06/2017 | Sedan

Opel Insignia Type 2

Insignia

2008 - 2013 | Kombi

Opel Insignia Type 1

332 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Insignia

2008 - 2013 | Sedan

Opel Insignia Type 1

Opel Insignia bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Opel Insignia bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Fiberbundna mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. Bilmattor av Velour och Lyx-Velour är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Opel Insignia. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Saxony det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Opel Insignia.

Anpassade Opel Insignia bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Opel Insignia bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Opel Insignia!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida