Bilmattor för Opel Insignia

  • Perfekt passande bilmattor för din Opel Insignia
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Insignia

Insignia

10/2020 - 2024 | Sports Tourer

Bilmattor för Opel Insignia Type 4

Insignia

10/2020 - 2024 | Grand Sport

Bilmattor för Opel Insignia Type 4

Insignia

04/2017 - 10/2020 | Sports Tourer

Bilmattor för Opel Insignia Type 3

Insignia

06/2017 - 10/2020 | Grand Sport

Bilmattor för Opel Insignia Type 3

Insignia

2013 - 06/2017 | Kombi

Bilmattor för Opel Insignia Type 2

Insignia

2013 - 06/2017 | Sedan

Bilmattor för Opel Insignia Type 2

Insignia

2008 - 2013 | Kombi

Bilmattor för Opel Insignia Type 1

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Insignia

2008 - 2013 | Sedan

Bilmattor för Opel Insignia Type 1

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Opel Insignia. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Opel Insignia. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Genom att välja Opel Insignia bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Opel Insignia bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Opel Insignia bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Basic mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Comfort och Luxury. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Opel Insignia. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Opel Insignia perfekt.

Anpassade Opel Insignia tygmattor eller gummimattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Opel Insignia. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Opel Insignia!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida