Bilmattor Opel Insignia

Perfekt passande bilmattor för din Opel Insignia. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Opel Insignia. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Om du beställer nya mattor till din Opel Insignia kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Insignia

10/2020 - 2023 | Sports Tourer

Bilmattor Opel Insignia Type 4

Insignia

10/2020 - 2023 | Grand Sport

Bilmattor Opel Insignia Type 4

Insignia

04/2017 - 10/2020 | Sports Tourer

Bilmattor Opel Insignia Type 3

Insignia

06/2017 - 10/2020 | Grand Sport

Bilmattor Opel Insignia Type 3

Insignia

2013 - 06/2017 | Kombi

Bilmattor Opel Insignia Type 2

Insignia

2013 - 06/2017 | Sedan

Bilmattor Opel Insignia Type 2

Insignia

2008 - 2013 | Kombi

Bilmattor Opel Insignia Type 1

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Insignia

2008 - 2013 | Sedan

Bilmattor Opel Insignia Type 1

Opel Insignia bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Opel Insignia bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Basic mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Comfort och Luxury. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Opel Insignia. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Opel Insignia perfekt.

Anpassade Opel Insignia tygmattor eller gummimattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Opel Insignia. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Opel Insignia korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida