Bilmattor för Opel Corsa

  • Perfekt passande bilmattor för din Opel Corsa
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Corsa

Corsa F

03/2020 - 2024 | Elektrisk

Bilmattor för Opel Corsa F

Corsa F

11/2019 - 2024

Bilmattor för Opel Corsa F

Corsa E

2014 - 11/2019

Bilmattor för Opel Corsa E

Corsa D

2006 - 2014

Bilmattor för Opel Corsa D

Corsa C

2000 - 2006 | Type 2

Bilmattor för Opel Corsa C

Corsa C

2000 - 2006 | Type 1

Bilmattor för Opel Corsa C

Corsa B

1993 - 2000

Bilmattor för Opel Corsa B

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Corsa A

1982 - 1993

Bilmattor för Opel Corsa A

Letar du efter nya bilmattor för din Opel Corsa. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Opel Corsa. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Genom att välja Opel Corsa bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Opel Corsa bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Opel Corsa bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Comfort och Luxury. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Opel Corsa. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Opel Corsa.

Anpassade Opel Corsa tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Opel Corsa bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Opel Corsa korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida