Bilmattor Nissan X-Trail

Letar du efter nya bilmattor för din Nissan X-Trail . Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Nissan X-Trail . Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Om du beställer nya mattor till din Nissan X-Trail kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

X-Trail

09/2017 - 2021 | 7-sitsig

Nissan X-Trail  Type 4

X-Trail

09/2017 - 2021 | 5-sitsig

Nissan X-Trail  Type 4

X-Trail

2014 - 09/2017 | 7-sitsig

Nissan X-Trail  Type 3

X-Trail

2014 - 09/2017 | 5-sitsig

Nissan X-Trail  Type 3

X-Trail

2007 - 2014

Nissan X-Trail  Type 2

X-Trail

2001 - 2007

Nissan X-Trail  Type 1

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Nissan X-Trail bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Nissan X-Trail bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Fiberbundna mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Nissan X-Trail . Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Nissan X-Trail perfekt.

Anpassade Nissan X-Trail bilmattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Nissan X-Trail . Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Nissan X-Trail !

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida