Bilmattor Nissan X-Trail

Perfekt passande bilmattor för din Nissan X-Trail . Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Nissan X-Trail . Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Nissan X-Trail med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

X-Trail

09/2017 - 2022 | 7-sitsig

Bilmattor Nissan X-Trail  Type 4

X-Trail

09/2017 - 2022 | 5-sitsig

Bilmattor Nissan X-Trail  Type 4

X-Trail

2014 - 09/2017 | 7-sitsig

Bilmattor Nissan X-Trail  Type 3

X-Trail

2014 - 09/2017 | 5-sitsig

Bilmattor Nissan X-Trail  Type 3

X-Trail

2007 - 2014

Bilmattor Nissan X-Trail  Type 2

X-Trail

2001 - 2007

Bilmattor Nissan X-Trail  Type 1

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Nissan X-Trail bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Nissan X-Trail bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Nissan X-Trail . Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Nissan X-Trail perfekt.

Anpassade Nissan X-Trail bilmattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Nissan X-Trail . I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Nissan X-Trail korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida