Bilmattor Nissan Qashqai

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Nissan Qashqai. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Nissan Qashqai. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Nissan Qashqai med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Qashqai

09/2017 - 2020

Nissan Qashqai Type 4

Qashqai

2014 - 09/2017

Nissan Qashqai Type 3

Qashqai

2010 - 2014 | Qashqai+2

Nissan Qashqai Type 2

Qashqai

2010 - 2014 | 5-sitsig

Nissan Qashqai Type 2

Qashqai

2008 - 2010 | Qashqai+2

Nissan Qashqai Type 1

Qashqai

2007 - 2010 | 5-sitsig

Nissan Qashqai Type 1

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Nissan Qashqai bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Nissan Qashqai bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Fiberbundna mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Nissan Qashqai. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Nissan Qashqai perfekt.

Anpassade Nissan Qashqai bilmattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Nissan Qashqai. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Nissan Qashqai!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida