Bilmattor Nissan Qashqai

Perfekt passande bilmattor för din Nissan Qashqai. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Nissan Qashqai. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Genom att välja Nissan Qashqai bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Qashqai

06/2021 - 2022 | J12

Bilmattor Nissan Qashqai Type 5

Qashqai

09/2017 - 06/2021 | J11

Bilmattor Nissan Qashqai Type 4

Qashqai

2014 - 09/2017 | J11

Bilmattor Nissan Qashqai Type 3

Qashqai

2010 - 2014 | Qashqai+2

Bilmattor Nissan Qashqai Type 2

Qashqai

2010 - 2014 | 5-sitsig

Bilmattor Nissan Qashqai Type 2

Qashqai

2008 - 2010 | Qashqai+2

Bilmattor Nissan Qashqai Type 1

Qashqai

2007 - 2010 | 5-sitsig

Bilmattor Nissan Qashqai Type 1

Nissan Qashqai bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Nissan Qashqai bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Basic mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Comfort och Luxury. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Nissan Qashqai. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Nissan Qashqai perfekt.

Anpassade Nissan Qashqai bilmattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Nissan Qashqai. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Nissan Qashqai!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida