Bilmattor för Landrover Discovery

 • Perfekt passande bilmattor för din Landrover Discovery
 • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
 • Handgjorda i vår egen fabrik
 • Välj tålig matta eller gummi
 • 700,000+ nöjda kunder
 • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Discovery

Discovery

04/2017 - 2023 | 7 sitsig

Bilmattor för Landrover Discovery Type 5

Discovery

04/2017 - 2023 | 5-sitsig

Bilmattor för Landrover Discovery Type 5

Discovery

2013 - 04/2017

Bilmattor för Landrover Discovery Type 4 Facelift

Discovery

2009 - 2013

Bilmattor för Landrover Discovery Type 4

Discovery

2004 - 2009

Bilmattor för Landrover Discovery Type 4

Discovery

2004 - 2009

Bilmattor för Landrover Discovery Type 3

Discovery

1998 - 2004

Bilmattor för Landrover Discovery Type 2

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Discovery

1989 - 1998

Bilmattor för Landrover Discovery Type 1

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Landrover Discovery . Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Landrover Discovery . Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Om du beställer nya mattor till din Landrover Discovery kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Landrover Discovery bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Landrover Discovery bilmattor. Basic bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Comfort och Luxury. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Landrover Discovery . Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Landrover Discovery perfekt.

Anpassade Landrover Discovery tygmattor eller gummimattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Landrover Discovery . Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Landrover Discovery !

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida