Bilmattor Fiat Punto

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Fiat Punto. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Fiat Punto. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Om du beställer nya mattor till din Fiat Punto kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Punto

2012 - 2021

Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010

Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012

Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3 dörrar

Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-deurs

Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3 dörrar

Fiat Punto Evo

Punto 188

2003 - 2010 | Facelift

Fiat Punto 188 Facelift

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | HGT

Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003

Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999

Fiat Punto 176

Fiat Punto bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Fiat Punto bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Fiat Punto. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Saxony det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Fiat Punto perfekt.

Anpassade Fiat Punto bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Fiat Punto bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Fiat Punto korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida