Bilmattor för Fiat Punto

  • Perfekt passande bilmattor för din Fiat Punto
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Punto

Punto

2012 - 2023

Bilmattor för Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010

Bilmattor för Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012

Bilmattor för Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3 dörrar

Bilmattor för Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-deurs

Bilmattor för Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3 dörrar

Bilmattor för Fiat Punto Evo

Punto 188

2003 - 2010 | Facelift

Bilmattor för Fiat Punto 188 Facelift

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | HGT

Bilmattor för Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003

Bilmattor för Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999

Bilmattor för Fiat Punto 176

Perfekt passande bilmattor för din Fiat Punto. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Fiat Punto. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Genom att välja Fiat Punto bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Fiat Punto bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Fiat Punto bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. Bilmattor av Comfort och Luxury är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Fiat Punto. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Fiat Punto.

Anpassade Fiat Punto tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Fiat Punto bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Fiat Punto!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida