Bilmattor för Fiat Punto

  • Perfekt passande bilmattor för din Fiat Punto
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Punto

Punto

2012 - 2024

Bilmattor för Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010

Bilmattor för Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012

Bilmattor för Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3 dörrar

Bilmattor för Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-deurs

Bilmattor för Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3 dörrar

Bilmattor för Fiat Punto Evo

Punto 188

2003 - 2010 | Facelift

Bilmattor för Fiat Punto 188 Facelift

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | HGT

Bilmattor för Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003

Bilmattor för Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999

Bilmattor för Fiat Punto 176

Letar du efter nya bilmattor för din Fiat Punto. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Fiat Punto. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Fiat Punto med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Fiat Punto bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Fiat Punto bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Basic mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Fiat Punto. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Fiat Punto.

Anpassade Fiat Punto tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Fiat Punto bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Fiat Punto!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida