Bilmattor Fiat Punto

Letar du efter nya bilmattor för din Fiat Punto. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Fiat Punto. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Genom att välja Fiat Punto bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Punto

2012 - 2022

Bilmattor Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010

Bilmattor Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012

Bilmattor Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3 dörrar

Bilmattor Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-deurs

Bilmattor Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3 dörrar

Bilmattor Fiat Punto Evo

Punto 188

2003 - 2010 | Facelift

Bilmattor Fiat Punto 188 Facelift

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | HGT

Bilmattor Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003

Bilmattor Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999

Bilmattor Fiat Punto 176

Fiat Punto bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Fiat Punto bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. Bilmattor av Comfort och Luxury är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Fiat Punto. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Fiat Punto.

Anpassade Fiat Punto bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Fiat Punto bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Fiat Punto!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida