Bilmattor Fiat Punto

Perfekt passande bilmattor för din Fiat Punto. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Fiat Punto. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Om du beställer nya mattor till din Fiat Punto kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Punto

2012 - 2020

Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010

Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012

Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3 dörrar

Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-deurs

Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3 dörrar

Fiat Punto Evo

Punto 188

2003 - 2010 | Facelift

Fiat Punto 188 Facelift

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | HGT

Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003

Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999

Fiat Punto 176

Fiat Punto bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Fiat Punto bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Fiberbundna mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. Bilmattor av Velour och Lyx-Velour är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Fiat Punto. Våra bilmattor av Saxony är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Fiat Punto perfekt.

Anpassade Fiat Punto bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Fiat Punto bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Fiat Punto!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida