Bilmattor för Dacia Duster

  • Perfekt passande bilmattor för din Dacia Duster
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Duster

Duster 3

2024 - 2024 | Mild hybrid (48V)

Bilmattor för Dacia Duster Type 5

Duster 3

2024 - 2024

Bilmattor för Dacia Duster Type 5

Duster 2

2023 - 2024

Bilmattor för Dacia Duster Type 4

Duster 2

01/2018 - 2023

Bilmattor för Dacia Duster Type 3

Duster 1

2014 - 01/2018 | Prestige

Bilmattor för Dacia Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Avstånd fästpunkter (Förare) 21 cm

Bilmattor för Dacia Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Avstånd fästpunkter (Förare) 19,5 cm

Bilmattor för Dacia Duster Type 2

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Duster 1

2010 - 2014 | Avstånd fästpunkter (bestuurder) 26,5 cm

Bilmattor för Dacia Duster Type 1

Duster 1

2010 - 2014 | Avstånd fästpunkter (bestuurder) 21,5 cm

Bilmattor för Dacia Duster Type 1

Letar du efter nya bilmattor för din Dacia Duster. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Dacia Duster. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Dacia Duster med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Dacia Duster bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Dacia Duster bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Basic mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Comfort och Luxury. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Dacia Duster. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Premium det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Dacia Duster.

Anpassade Dacia Duster tygmattor eller gummimattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Dacia Duster. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Dacia Duster!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida