Bilmattor Dacia Duster

Perfekt passande bilmattor för din Dacia Duster. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Dacia Duster. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Om du beställer nya mattor till din Dacia Duster kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Duster 2

01/2018 - 2022

Bilmattor Dacia Duster Type 3

Duster 1

2014 - 01/2018 | Prestige

Bilmattor Dacia Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Avstånd fästpunkter (Förare) 21 cm

Bilmattor Dacia Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Avstånd fästpunkter (Förare) 19,5 cm

Bilmattor Dacia Duster Type 2

Duster 1

2010 - 2014

Bilmattor Dacia Duster Type 1

585 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Dacia Duster bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Dacia Duster bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Velour eller Lyx-Velour. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Dacia Duster. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Dacia Duster perfekt.

Anpassade Dacia Duster bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Dacia Duster bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Dacia Duster!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida