Bagagerumsmatta Ford Focus

Anpassade Ford Focus bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Ford Focus perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Att välja en Ford Focus bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Focus

07/2018 - 2021 | Kombi

Ford Focus  Type 5

Focus

07/2018 - 2021 | 5-deurs

Ford Focus  Type 5

Focus

2015 - 07/2018 | Kombi

Ford Focus  Type 4 Facelift

Focus

2015 - 07/2018 | 3/5 dörrar

Ford Focus  Type 4 Facelift

Focus

2011 - 2015 | Kombi

Ford Focus  Type 4

Focus

2011 - 2015 | 3/5 dörrar

Ford Focus  Type 4

Focus

2008 - 2011 | Kombi

Ford Focus  Type 3 Facelift

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Focus

2004 - 2008 | Kombi

Ford Focus  Type 3

Anpassad Ford Focus bagagerumsmatta

Ford Focus bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Ford Focus bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Ford Focus bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Ford Focus nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida