Bagagerumsmatta Tesla Model 3

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Tesla Model 3? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Tesla Model 3 perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

Model 3

09/2020 - 2022 | Long Range

Bagagerumsmatta Model 3 Type 3

Model 3

09/2020 - 2022 | Beaded Basin frunk

Bagagerumsmatta Model 3 Type 3

Model 3

2020 - 09/2020 | Modellår 2020

Bagagerumsmatta Model 3 Type 2

Model 3

2019 - 2020 | Modellår 2019

Bagagerumsmatta Model 3 Type 1

585 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Tesla Model 3 bagagerumsmatta

Tesla Model 3 bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Tesla Model 3 bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Tesla Model 3 bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Tesla Model 3 nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida