Bagagerumsmatta Suzuki S-Cross

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Suzuki S-Cross? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Suzuki S-Cross. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Suzuki S-Cross garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

S-Cross

2020 - 2022 | SX4 | Hybrid

Bagagerumsmatta S-Cross Type 2

S-Cross

2016 - 2022 | SX4

Bagagerumsmatta S-Cross Type 2

S-Cross

2016 - 2022 | SX4

Bagagerumsmatta S-Cross Type 2

S-Cross

2013 - 2016 | SX4

Bagagerumsmatta S-Cross Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Suzuki S-Cross bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Suzuki S-Cross inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Suzuki S-Cross bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp hem en bagagerumsmatta för din Suzuki S-Cross nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida