Bagagerumsmatta Porsche Cayenne

Anpassade Porsche Cayenne bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Porsche Cayenne. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Porsche Cayenne bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Cayenne

05/2019 - 2022 | Coupé

Bagagerumsmatta Cayenne PO536

Cayenne

08/2018 - 2022 | E-Hybrid

Bagagerumsmatta Cayenne PO536

Cayenne

12/2017 - 2022

Bagagerumsmatta Cayenne PO536

Cayenne 92A

2014 - 12/2017 | Facelift

Bagagerumsmatta Cayenne 92A Facelift

Cayenne 92A

2010 - 2014

Bagagerumsmatta Cayenne 92A

Anpassad Porsche Cayenne bagagerumsmatta

Alla bilar från Porsche Cayenne har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Porsche Cayenne bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp hem en bagagerumsmatta för din Porsche Cayenne nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida