Bagagerumsmatta Porsche Cayenne

Anpassade Porsche Cayenne bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Porsche Cayenne perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Porsche Cayenne bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Cayenne

05/2019 - 2022 | Coupé

Bagagerumsmatta Cayenne PO536

Cayenne

08/2018 - 2022 | E-Hybrid

Bagagerumsmatta Cayenne PO536

Cayenne

12/2017 - 2022

Bagagerumsmatta Cayenne PO536

Cayenne 92A

2014 - 12/2017 | Facelift

Bagagerumsmatta Cayenne 92A Facelift

Cayenne 92A

2010 - 2014

Bagagerumsmatta Cayenne 92A

Anpassad Porsche Cayenne bagagerumsmatta

Bilar som din Porsche Cayenne har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Porsche Cayenne bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Välj din Porsche Cayenne bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida