Bagagerumsmatta för Porsche Cayenne

  • Högkvalitativ bagagematta för din Porsche Cayenne
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Cayenne

Cayenne

05/2019 - 2024 | Coupé

Bagagerumsmatta för Cayenne PO536

Cayenne

08/2018 - 2024 | E-Hybrid

Bagagerumsmatta för Cayenne PO536

Cayenne

12/2017 - 2024

Bagagerumsmatta för Cayenne PO536

Cayenne 92A

2014 - 12/2017 | Facelift

Bagagerumsmatta för Cayenne 92A Facelift

Cayenne 92A

2010 - 2014

Bagagerumsmatta för Cayenne 92A

Hitta dina skräddarsydda Porsche Cayenne bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Porsche Cayenne. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Porsche Cayenne bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Anpassad Porsche Cayenne bagagerumsmatta

Bilar som din Porsche Cayenne har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Porsche Cayenne bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Porsche Cayenne bagagerumsmattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Porsche Cayenne nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida