Bagagerumsmatta Nissan X-Trail

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Nissan X-Trail ? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Nissan X-Trail perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

X-Trail

09/2017 - 2022 | 7-sitsig

Bagagerumsmatta X-Trail  Type 4

X-Trail

09/2017 - 2022 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta X-Trail  Type 4

X-Trail

2014 - 09/2017 | 7-sitsig

Bagagerumsmatta X-Trail  Type 3

X-Trail

2014 - 09/2017 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta X-Trail  Type 3

X-Trail

2007 - 2014

Bagagerumsmatta X-Trail  Type 2

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Nissan X-Trail bagagerumsmatta

Bilar som din Nissan X-Trail har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Nissan X-Trail bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Nissan X-Trail bagagerumsmattor. Välj din Nissan X-Trail bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida