Bagagerumsmatta för Mitsubishi ASX

  • Högkvalitativ bagagematta för din Mitsubishi ASX
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för ASX

ASX

2023 - 2024 | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta för ASX 2023 PHEV

ASX

2023 - 2024

Bagagerumsmatta för ASX 2023

ASX

09/2019 - 2023

Bagagerumsmatta för ASX Type 2

ASX

12/2016 - 09/2019

Bagagerumsmatta för ASX Type 1 Facelift

ASX

2010 - 12/2016

Bagagerumsmatta för ASX Type 1

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassade Mitsubishi ASX bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Mitsubishi ASX perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Mitsubishi ASX bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Anpassad Mitsubishi ASX bagagerumsmatta

Alla bilar från Mitsubishi ASX har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mitsubishi ASX bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Mitsubishi ASX bagagerumsmattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Mitsubishi ASX nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida