Bagagerumsmatta Mazda MX-5

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Mazda MX-5? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Mazda MX-5. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Att välja en Mazda MX-5 bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

MX-5

2015 - 2022

Bagagerumsmatta MX-5 Type 3

MX-5

2005 - 2015 | Enkel fixering

Bagagerumsmatta MX-5 Type 2

MX-5

2005 - 2015 | Dubbel fixering

Bagagerumsmatta MX-5 Type 2

MX-5

1998 - 2005 | Enkel fixering

Bagagerumsmatta MX-5 Type 1

MX-5

1998 - 2005 | Dubbel fixering

Bagagerumsmatta MX-5 Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Mazda MX-5 bagagerumsmatta

Bilar som din Mazda MX-5 har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mazda MX-5 bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Välj din Mazda MX-5 bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida