Bagagerumsmatta för Mazda 2

  • Högkvalitativ bagagematta för din Mazda 2
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för 2

2

03/2022 - 2024 | Hybrid

Bagagerumsmatta för 2 Type 5

2

01/2020 - 2024

Bagagerumsmatta för 2 Type 4

2

2015 - 01/2020

Bagagerumsmatta för 2 Type 3

2

2007 - 2015

Bagagerumsmatta för 2 Type 2

2

2003 - 2007 | Med fotstöd

Bagagerumsmatta för 2 Type 1

2

2003 - 2007 | Utan fotstöd

Bagagerumsmatta för 2 Type 1

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Mazda 2? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Mazda 2 perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Mazda 2 bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Anpassad Mazda 2 bagagerumsmatta

Mazda 2 bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mazda 2 bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Mazda 2 nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida