Bagagerumsmatta för Mazda 2

  • Högkvalitativ bagagematta för din Mazda 2
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för 2

2

03/2022 - 2023 | Hybrid

Bagagerumsmatta för 2 Type 5

2

01/2020 - 2023

Bagagerumsmatta för 2 Type 4

2

2015 - 01/2020

Bagagerumsmatta för 2 Type 3

2

2007 - 2015

Bagagerumsmatta för 2 Type 2

2

2003 - 2007 | Med fotstöd

Bagagerumsmatta för 2 Type 1

2

2003 - 2007 | Utan fotstöd

Bagagerumsmatta för 2 Type 1

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Här är en lista över våra Mazda 2 bagagerumsmattor. Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Mazda 2 perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mazda 2 garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Mazda 2 bagagerumsmatta

Bilar som din Mazda 2 har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mazda 2 bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Välj din Mazda 2 bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida