Bagagerumsmatta Fiat Punto

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Fiat Punto? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Fiat Punto perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Fiat Punto bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Punto

2012 - 2022

Bagagerumsmatta Punto Punto

Punto Grande

2005 - 2012

Bagagerumsmatta Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3 dörrar

Bagagerumsmatta Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-deurs

Bagagerumsmatta Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3 dörrar

Bagagerumsmatta Punto Evo

Anpassad Fiat Punto bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Fiat Punto inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Fiat Punto bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Fiat Punto bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Fiat Punto nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida