Bagagerumsmatta Fiat Tipo

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Fiat Tipo? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Fiat Tipo. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Fiat Tipo bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Tipo

01/2021 - 2022 | Kombi

Bagagerumsmatta Tipo Type 3

Tipo

01/2021 - 2022 | Hatchback

Bagagerumsmatta Tipo Type 3

Tipo

2017 - 01/2021 | Kombi

Bagagerumsmatta Tipo Type 2

Tipo

2017 - 01/2021 | Hatchback

Bagagerumsmatta Tipo Type 2

Tipo

2016 - 01/2021 | Sedan

Bagagerumsmatta Tipo Type 2

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Fiat Tipo bagagerumsmatta

Alla bilar från Fiat Tipo har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Fiat Tipo bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Fiat Tipo bagagerumsmattor. Beställ en Fiat Tipo bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida